Word Gastronomische Vriend of Kringlid

Ook nieuwsgierig naar antwoorden op vragen als: hoe ziet een kookboek uit de zestiende eeuw eruit, wat is het oer-recept voor de kroket en op hoeveel manieren kun je een servet vouwen? Word dan Gastronomische Vriend of Kringlid van het Allard Pierson. Met uw bijdrage houden we de collectie op peil, vullen we aan en ontplooien we activiteiten die de collectie meer bekendheid kunnen geven.

Vanaf € 100 per jaar bent u onze Gastronomische Vriend. Als Vriend heeft u gratis toegang tot het museum en ontvangt u onze digitale Vriendennieuwsbrief, een speciale gastronomische nieuwsbrief en het Allard Pierson magazine (twee keer per jaar). Naast de vriendenbijeenkomsten wordt u jaarlijks uitgenodigd voor een exclusieve gastronomische bijeenkomst.

Vanaf € 1000 per jaar kunt u lid worden van de Kring Gastronomische Collecties.  U bent onze gast tijdens exclusieve bijeenkomsten speciaal voor Kringleden, het Amsterdam Symposium on the History of Food en de prijsuitreiking van de Johannes van Damprijs met receptie en diner. Tevens heeft u toegang tot de bibliotheek waar u gratis de collectie kunt raadplegen. U ontvangt onze digitale Vriendennieuwsbrief en het Allard Pierson Magazine.