Espressobar

Let op: voor een bezoek aan de espressobar moet vanaf 25 september een coronatoegangsbewjis worden getoond.

Drink een perfecte espresso, cappuccino of andere koffiespecialiteit op een van de mooiste plekjes van de stad. De Espressobar is niet alleen toegankelijk voor museumbezoekers maar voor iedereen. Neem lekker plaats en geniet van het uitzicht op de rondvaartboten en de historische winkelpanden aan het Rokin.

In onze Espressobar zijn lokale Amsterdamse, biologische en vegetarische producten te vinden. Duurzaamheid vinden we belangrijk. We hebben vrijwel al het plastic vervangen door duurzame alternatieven en verkopen alleen frisdrank in glazen flessen of blik. Water zonder prik verkopen we niet. Het Amsterdamse leidingwater is immers schoner, lekkerder en er komt geen transport aan te pas. Bestel een flesje Amsterdams kraanwater of schenk jezelf een glaasje in bij de bar. Daar rekenen wij niets voor. We hebben heerlijke taarten, koeken van bakkerij Lanskroon en allerlei hartige lekkernijen. Neem op zondagochtend een simpel maar overheerlijk ontbijtje met croissant of yoghurt met Granola. Of kies voor een brunch met een kop ambachtelijk gemaakte soep of een empanada.

In de Espressobar proef je de sfeer van het Allard Pierson met zijn onuitputtelijke bron van kennis en verhalen. Verbaas je niet als je nieuwsgierigheid geprikkeld wordt!

We zijn geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Reserveren?

Wil je met zes personen of meer komen en zeker zijn van een plek? reserveer dan alvast een tafel. Mail naar Booking@allardpierson.nl. We verheugen ons op je komst!