Locatieverhuur

Welkom in het Allard Pierson! Wij ontvangen u graag op onze historische evenementenlocatie in het hart van Amsterdam.

Hartje Amsterdam, De Oude Turfmarkt en het Rokin, de Amstel. Rondvaartboten varen af en aan, een tram klingelt voorbij, winkelend publiek, toeristen verdringen zich rond de bezienswaardigheden van onze hoofdstad. De Munt, de Dam, de Amstel. Precies in het midden hiervan, aan de vernieuwde autovrije boulevard op het Rokin, bevindt zich een groot monumentaal bankgebouw waarin een prachtige collectie aan oudheden, maar ook recentere erfgoedcollecties worden getoond in het museum. Hier vindt u rust midden in de levendigheid van de stad, prachtige vergader- en dinerzalen en alle mogelijkheden om uw gasten een even interessante als onvergetelijke dag te bezorgen.

Corona-update: Per 1 juli 2020 zijn evenementen en bijeenkomsten weer toegestaan in het Allard Pierson. Om een bezoek aan het Allard Pierson voor u en uw bezoekers zo aangenaam en veilig mogelijk te maken, hebben wij een aantal maatregelen getroffen. Zo kunnen wij u, uw gasten en onze medewerkers de gewenste veiligheid en gastvrijheid bieden.

Heeft u nog vragen, of wilt u een wens of idee met ons bespreken? Neem contact op via 020 525 37 70 of events@allardpierson.nl.

 

 

Naast prachtige zalen op een toplocatie in hartje hoofdstad bieden de collecties van het Allard Pierson een grote meerwaarde, juist ook bij evenementen. En het mooie is: iedereen die een evenement organiseert in ons museum levert een directe bijdrage aan het museum en onze collecties.”
Erika Happe, hoofd Development

 

Neem contact met ons op:
Bel 020 525 37 70 of mail naar events@allardpierson.nl