Locatieverhuur

Wij ontvangen u graag op onze historische evenementenlocatie in het hart van Amsterdam.

Welkom in het Allard Pierson!

In hartje Amsterdam, aan de vernieuwde autovrije boulevard op het Rokin, bevindt zich een groot monumentaal gebouw waarin een prachtige collectie aan oudheden, maar ook recentere erfgoedcollecties worden getoond in het museum. Hier vindt u rust midden in de levendigheid van de stad, prachtige vergader- en dinerzalen en alle mogelijkheden om uw gasten een even interessante als onvergetelijke dag te bezorgen.

Heeft u nog vragen, of wilt u een wens of idee met ons bespreken? Neem contact op via 020 525 37 70 of events@allardpierson.nl.

Brochure locatieverhuur

 

 

Naast prachtige zalen op een toplocatie in hartje hoofdstad bieden de collecties van het Allard Pierson een grote meerwaarde, juist ook bij evenementen. En het mooie is: iedereen die een evenement organiseert in ons museum levert een directe bijdrage aan het museum en onze collecties.”


Erika Happe, hoofd Development

 

Mechteld Molenaar, commercieel manager: “Een bijeenkomst in het Allard Pierson museum kan echt iets toevoegen aan de thematiek van een bijeenkomst. Onze collecties zijn zo uitgebreid dat er altijd wel een inspirerende invalshoek te vinden is. Daarnaast heeft het iets magisch om midden in het hart van Amsterdam in deze prachtige, rustige omgeving te belanden.

Rinske Verdult, accountmanager: “Evenementen zijn altijd een eenmalige en unieke belevenis. Juist daarom zijn een goede voorbereiding en uitvoering zo belangrijk. Ik denk heel graag met u mee om uw bijeenkomst perfect voor te bereiden en voor iedereen ontspannen en vlekkeloos te laten verlopen.

Neem contact met ons op:
Bel 020 525 37 70 of mail naar events@allardpierson.nl