Faciliteiten

Klantgericht, gastvrij en kwaliteit.

Van publieksservice en schoonmaak tot catering en techniek: wij doen er alles aan om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen en perfect te laten verlopen.

Op gebied van catering is veel mogelijk. We hebben een huiscateraar, maar werken met een externe cateraar is in veel gevallen mogelijk. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor een aanbod op maat.

Espressobar
De Espressobar biedt een prachtig uitzicht over het centrum van de stad en is openbaar toegankelijk tijdens openingstijden van het museum. Geniet van een perfecte espresso in deze oase van rust in het bruisende stadshart.

Buiten openingstijden is de Espressobar af te huren voor evenementen. Een bijzondere locatie voor private dining of een besloten receptie.

Kiest u voor het Allard Pierson als locatie voor uw evenement, dan kiest u voor klantgerichtheid, gastvrijheid en kwaliteit. Wij begrijpen dat evenementen altijd een eenmalige en unieke belevenis zijn. Juist daarom zijn een goede voorbereiding en uitvoering zo belangrijk. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst perfect voor te bereiden en voor iedereen ontspannen en vlekkeloos te laten verlopen. Ons professionele en toegewijde team staat graag voor u en uw gasten klaar.

Onze zalen zijn voorzien van diverse audiovisuele apparatuur om uw evenement technisch te ondersteunen, denk aan beamers, schermen (16:9 uitrolbaar of verrijdbaar LED), katheders, laptops, (revers)microfoons en plug and play bediening. Deze apparatuur is eenvoudig te hanteren. Uiteraard staan wij indien gewenst tot uw beschikking voor toelichting en ondersteuning, zowel in de voorbereiding als tijdens uw evenement.

 

Bij het Allard Pierson kunt u uw bijeenkomst volledig streamen en opnemen. Met een live verbinding kunnen uw gasten dan deelnemen vanaf hun werkplek of thuis. Ook een rondleiding kan gekoppeld worden aan uw livestream. Daarnaast behoren hybride evenementen tot de mogelijkheden. Zo kunt u on- en offline interactie combineren, wat verdieping geeft aan uw evenement en uw doelgroep vergroot. Waar nodig werken wij samen met een technische partner die gespecialiseerd is in audiovisuele livestream oplossingen. We denken graag met u mee om uw bereik virtueel te vergroten, kennis te delen of relaties te inspireren.

Neem contact met ons op:
Bel 020 525 37 70 of mail naar events@allardpierson.nl