Corona

Veilig een evenement organiseren? Wij treffen voor u de juiste maatregelen!

Bijeenkomsten en evenementen zijn weer toegestaan in het Allard Pierson. Er hoeft geen 1,5 meter afstand meer gehouden te worden en met de CoronaCheck-app zijn alle soorten evenementen weer mogelijk. Bij geplaceerde bijeenkomsten hanteren wij weer onze reguliere capaciteiten. De enige capaciteitsbeperking geldt voor niet-geplaceerde evenementen als borrels en recepties, daarvoor geldt dat we 75% van de capaciteit kunnen ontvangen.

Om alle evenementen weer zonder 1,5 meter plaats te kunnen laten vinden, is een geldig coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app vereist, evenals het kunnen tonen van legitimatie. Ook zijn registratie en een gezondheidscheck verplicht.

Wij toetsen de getroffen maatregelen voortdurend aan de richtlijnen van het RIVM en aan de protocollen die gemaakt zijn voor de verschillende branches. Zo kunnen wij u, uw gasten en onze medewerkers de gewenste veiligheid en gastvrijheid bieden tijdens uw verblijf in het Allard Pierson.

Indien u meer informatie wenst over de toepassing van de maatregelen op uw bijeenkomst of evenement, schroom  niet om contact op te nemen.

Neem contact met ons op:
Bel 020 525 37 70 of mail naar events@allardpierson.nl