Arrangementen en combinaties

Onze unieke, diverse en inspirerende collectie is inhoudelijk goed te combineren met evenementen.

Het Allard Pierson heeft u veel interessants te bieden. Vanuit onze uitgebreide collecties is vaak een mooie link te leggen met het thema of de aanleiding van uw bijeenkomst. Ook de locatie van het Allard Pierson biedt vele mogelijkheden om verschillende elementen aan uw evenement te koppelen.

Een afstudeerborrel, high tea of verjaardagsfeest met uitzicht op het Rokin en het water? Ook voor particulieren is het Allard Pierson bijzonder geschikt. Wij denken graag met u mee om van uw jubileum, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid iets speciaals te maken.

Trouwen is ook een mogelijkheid in het Allard Pierson! Geef elkaar het ja-woord op onze unieke locatie en dineer met uw gasten onder de Leeuwenpoort en in de nabijheid van andere unieke oudheidkundige stukken uit onze collectie.

Winkel
In onze winkel vindt u een veelheid aan bijzondere boeken, producten, catalogi, souvenirs, gebruiksartikelen en speelgoed; allen gerelateerd aan onze collecties en tentoonstellingen. Voor een aandenken of uniek cadeau kunt u hier ook zonder het museum te bezoeken altijd terecht. Uiteraard kiezen wij graag een bijzondere give-away met u uit of stellen een goodiebag samen die u uw gasten mee kunt geven.

Neem contact met ons op:
Bel 020 525 37 70 of mail naar events@allardpierson.nl