Onze zalen

Organiseer bij ons uw congres, exclusieve diner of receptie

Bekijk hier de gegevens van de zalen die wij op dit moment beschikbaar hebben of in de nabije toekomst gaan verhuren. U kunt hier een tabel met de gegevens over de verschillende zalen downloaden: Zaalverhuur Allard Pierson.

Nina van Leerzaal

Een klassieke zaal voor 80 personen. Deze ruimte is met name geschikt voor presentaties, lezingen en congressen. De zaal is voorzien van een beamer, groot uitrolbaar scherm, katheder en audio-aansluiting. Combineer uw evenement bijvoorbeeld met een bezoek aan het museum of een rondleiding!

Museumcafé

Op maandagen en in de avonduren is ons café exclusief af te huren.  Dit sfeervolle en moderne café biedt ruimte aan ruim 70 dinergasten of 120 gasten voor een receptie. Voor meer informatie over horeca en catering kunt u deze pagina bekijken.

Regentenkamer

De Regentenkamer is een sfeervolle vergaderzaal met een vaste opstelling voor maximaal 18 personen. U kunt hier gebruik maken van een beamer en een laptop.

AP Live Zaal (vanaf januari 2020)

De Allard Pierson Live zaal is een grote, hoge ruimte met prachtig uitzicht over de Amstel en het Rokin. Deze ruimte is in verschillende zones ingedeeld. Er is aan de ene kant een audiovisuele ruimte, geschikt voor presentaties of lezingen. In het midden van de ruimte bevindt zich de bar die zich uitstekend leent voor borrels en recepties.

De Leeuwenpoortzaal (vanaf januari 2020)

Deze zaal is een zeer exclusieve tentoonstellingsruimte op de eerste etage met uitzicht op het Rokin en de Amstel. Hier kunt u dineren onder de Leeuwenpoort, de toegangspoort van de oude Griekse stad Mycene, en in de nabijheid van andere unieke oudheidkundige stukken uit onze collectie: U kunt de oudheid bijna aanraken terwijl u geniet van een onvergetelijk diner. Voor maximaal 20 personen.

Heeft u specifieke vragen? Wij denken graag met u mee over uw evenement! Mail naar booking@allardpierson.nl of bel 020-525 37 70.